Meemikuvina käytettävien kuvien lista

Kissa:

koulu:
pöllö:
Angry bird:
Utelias kissa:https://www.flickr.com/photos/brenkee/11369857546/in/photolist-ijHuwE-owhbwL-iEEep1-ocbrME-nyqBG3-ow2Z1X-oy2Toz-pKaXqu-khJrCW-k822GK-rKRoWr-naKscT-oPgnsa-fh8gNM-ogTQwH-eqQzTR-oh8Fmb-fh8gkR-fauC6i-fQiN3q-ovaa3B-ovMXxf-ouPhDD-oc1kFb-owfEPe-oufv6u-odrgcH-obNgJe-oeQpBD-oewTnz-ovB26t-otaHtQ-ow9QCy-ovV5s5-otUJES-oereay-ottxFq-oeNdsX-oti73d-ocxxqD-oercU6-ouDdW4-oybTir-ouf7y5-oetRxY-odAych-ounVvf-odkSES-otkFqb-ov2Re2

poika ja heinähattu:
lapsilauma:
Kana ja kukko:
linnunpesä:
roska-auto:
työpäivä on loppu:
punahilkka:
sisäelimet:
tyttö töissä:
herkkuja:
aivot:
jumppaa koulun pihalla:
”ei haluu”:
siili:
ötökkä:
orava:
radiojuontaja:
koululainen:
tiedeopiskelija:
hammaslääkäri:
iloinen tyttö:

Kommentointi on suljettu.